Livsstil | Hälsoresa

DIY: Ansiktsskrubb

Passade på att ta en riktig långdusch nu när jag är barnfri! I vanliga fall blir det att man duschar av sig snabbt och tvättar håret när loppan här hemma.

Men idag unnade jag mig en skrubb av både kropp och ansikte! Min ansiktsskubb från Forever Living var slut och ansiktet behövde verkligen en omgång för att bli av med all torr hy. Det tråkigaste med höst- och vintermånaderna är att jag blir som en torr gammal disktrasa i hyn.

Rörde snabbt ihop en egen ansiktsskrubb som fungerade alldeles perfekt. Innan jag lägger mig ikväll ska jag skrubba till mina torra läppar och smörja in de ordentligt, så jag vaknar upp med pussvänliga läppar.IMG_6865

• 1/2 dl virgin olivolja eller mandelolja
• 1/2 dl vanligt strösocker
• 1 msk flytande honung
• Burk att förvara i IMG_6866

Diska ur en burk med ett tätslutande lock! Torka rent. Sen är det bara att blanda ingredienserna ovan och förvara i burken.

Jag förvarar min skrubb i min burk där jag har haft vaniljpulver i. Så min skrubb fick sig en liten härlig vaniljdoft.IMG_6864

14 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.