Länkbyte?

Nu har det gått ett bra tag sen jag gjorde ett länkbyte, så känner att det är dags för några igen.

Maila din text samt bild till mig på mailen nedan eller skicka ett mail med en bild och om du vill att vi skriver egna texter om varandras bloggar, så kommer vi tillsammans överens om ett passande datum och klockslag för när inläggen ska komma upp. Mailar givetvis tillbaka både text och bild om min blogg vid vidare kontakt. 

7 Kommentarer

 1. Maxarna säger:

  Jag vill gärna göra länkbyte med dig.. Mailar i morgon..

 2. Amanda säger:

  Vad kul med länkbyte 😀

  1. Ja det är skoj att göra ibland men inte för ofta 🙂

 3. Therese säger:

  Jag mailar dig senare vännen 🙂

  Svar: Vad roligt att du tycker vloggen var bra vännen 🙂 Ja det har du ju, lite har dock förändrats sen du var här hehe.

  1. Ja vi får ta en kaffe snart så jag får se

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.