Allmänt

Söndag igen!

Trevlig eftermiddag fina du! Hoppas att din söndag har börjat på bästa sätt, jag vaknade utvilad imorse och utan huvudvärk och illamående. Så jag reagerade antagligen på mina tabletter igår, så typiskt men inget att göra åt det.

Vi är fortfarande ute hos Tuva-Li’s mormor och extra moffe. Ska äta middag här idag innan vi kör hem. Imorgon är det dags för en ny jobbvecka och förskola för loppan. Dock har hon en kort vecka, mamma är ledig torsdag och fredag så hon ska sova över här då och få ledigt från förskolan. Jag kommer sakna henne en massa då jag inte kommer ha henne hemma varken på onsdagen eller torsdagen.

Kan givetvis köra ut hit men risken är att hon blir så otroligt ledsen när jag ska köra hem och hon inte får följa med, så vi helt enkelt FaceTimea de två dagarna tills jag hämtar henne på fredag efter jobb. Jobbigt för mammahjärtat att vara ifrån henne!

Just nu har jag även en dotter som vägrar äta! Hon är just nu inne i en ny utvecklingsfas där hon både sover dåligare, är gnällig och vägrar äta. Får i henne små mängder men det är inte mycket. Hon äter givetvis när hon är hungrig men man kan inte låta bli att oroa sig, vill inte att hon ska bli slö och matt på grund av att hon inte äter.

Nu ska jag lägga en trött liten loppa ett tag! Passar på att vila mig samtidigt som henne, idag känner jag mig bakis trots att jag inte har druckit mer än vatten.IMG_6494

11 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.