Allmänt

En lugn lördag!

God morgon fina du! Hoppas att du har sovit gott inatt och att din lördag har börjat bra. Tuva-Li tyckte att det var morgon redan klockan sex imorse, så det var bara att gå upp och fixa frukost till fröken.

För första gången på flera veckor har jag sovit utan någon smärta i benet och ryggen! Vågar inte vara alltför optimistisk men jag hoppas att det vänder och går åt rätt håll nu, jag är så trött på det nu. Jag har noll smärtgräns och hur jag kunde föda barn är en bra fråga!

Idag är det egentligen sim för Tuva-Li som varje lördag, men vi hoppar det idag. Hon var lite dålig i magen igår och jag vågar inte chansa. Så vi får ta simmet nästa vecka helt enkelt, tråkigt att missa men hellre att hon är helt frisk än att vi smittar ner hela poolen och alla som är där.

Vi tar helt enkelt en lugn och mysig dag! Ska köra ut till mamma ett tag sen tänkte jag, tråkigt att sitta själv en lördag. Vännerna är iväg, så dem kan man inte umgås med! Innan vi kör från min mormor, ska jag passa på att gå ut i hennes förråd och kolla om min kamera ligger i någon utav mina flyttlådor som jag satte där. Jag hoppas verkligen att den gör det!

Nu ska jag ge loppan lite frukost och sen mysa vidare denna lördag! Uppdaterar senare igen. Kram så länge ♥

Fick hem nya spoutnappar från Twistshake igår! Koden: sofiawerlinse20 ger dig 20 % rabatt!
Fick hem nya spoutnappar från Twistshake igår! Koden: sofiawerlinse20 ger dig 20 % rabatt!

18 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.