Allmänt

Tröttsamt och tack!

God kväll fina du! Hoppas att din dag och vecka har varit bra hittills. Idag var jag tillbaka på jobb efter ett litet missöde med ryggen och höften i tisdags, jag är så trött på denna smärtan nu, den ställer till alldeles för mycket problem.

Var hos min naprapat i måndags som kände och klämde! Han blev som sagt inte klok på att smärtan inte gav med sig, dock så tyckte han att hela sätesmuskelaturen inte aktiverades vid vissa rörelser, så nästa vecka har jag ett besök hos en sjukgymnast inplanerat.

Gick till jobb som vanligt på tisdagen, jobbade inte i min ordinarie klass då gymnasiet behövde en resurs, så jag gick dit! Skulle hjälpa till med ett lyft och hör verkligen hur det krasar till i både rygg och höft. Dum som man är bet jag ihop och höll god min – tills att min ena arbetskollega kom förbi, då började tårarna rinna! Blev hemskickad och sen har jag varit hemma sen i tisdags men idag hade vi inga barn och planeringsdag och ryggen kändes okej.

Pappa kom förbi i tisdags och hjälpte mig där hemma! Tack för det, nu förfaller inte lägenheten i alla fall. Fått starkare tabletter utskrivna, dock vågar jag inte ta dem när jag är ensam med Tuva-Li under dagarna, så vi har faktiskt sovit hos mamma i två dagar och nu sover vi hos min mormor tills imorgon.

Tabletterna har hjälpt något men jag vågar inte hoppas på för mycket, en dag i taget! Jag hoppas att besöken (som det lär bli en del av) hos sjukgymnasten ger resultat, för jag vägrar vara hemma något mer nu! Jag visar inte mina framfötter genom att vara hemma..

Liten uppdatering såhär på kvällskvisten! Har svarat på över 70 kommentarer sen jag kom hem från jobb och jag har några kvar som jag tänkte ta tag i, innan tabletterna tar över och ögonlocken blir svåra att hålla uppe! Kram finaste du, tack för att du läser och kommenterar trots min dåliga uppdatering ♥

Paket från en samarbetspartner! Innehållet i det kommer upp under morgondagen.
Paket från en samarbetspartner! Innehållet i det kommer upp under morgondagen.

14 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.