Allmänt,  Livsstil | Hälsoresa

Hjälp mig hjälpa!

Varje månad skänker jag en summa till Hjärt- Lungfonden samt att jag en gång om året startar en egen insamling.

Anledningen till att jag både skänker pengar till Hjärt- Lungfonden samt att jag startar en insamling varje år är min lillebror. Han föddes med ett allvarligt hjärtfel och hade inte forskningen gått framåt hade han aldrig överlevt när han föddes 1992.

Jag vill att varje barn som föds med ett hjärtfel ska få samma möjligheter som min bror fick när han föddes, en chans att bli stora och stark och utvecklas!IMG_5716
Varje månad skickas 2-3 barn hem från BB med ett allvarligt hjärtfel, varje år föds det 1000 barn med hjärtfel. För att uppmärksamma alla hjärtebarn har Hjärt- Lungfonden utsett februari till Alla hjärtebarns månad.

Man lägger ett extra fokus på Alla hjärtans dag den 14 februari men alla dagar i februarimånad är oerhört viktiga – framförallt så är alla dagar under hela året viktiga!

Tack varje forskning har andelen hjärtebarn som räddats ökat från 60 till 95 procent de senaste femtio åren. Men det är fortfarande fem procent för mycket som inte överlever. Hjärt- Lungfondens mål är att inget barn ska behöva leva med ett oupptäckt hjärtfel.

Jag har nu valt att även starta en insamling för hela året och inte bara under februari! För mig är det viktigt att alla barn även de fem procenten, att alla ska överleva!

Alla hjärtebarn ska få samma chans till uppväxt som min lillebror fick! Tack varje forskningen och fantastiska hjärtläkare.

Ni kommer till min insamlingen genom att klicka här. Jag skulle bli oerhört tacksam om Ni hade velat vara med och stötta Hjärt- Lungfonden och alla våra hjärtebarn. Mitt mål är att samla in minst 10 000 kronor innan den 31 december 2017.

Via insamlingssidan kan du välja olika betalningsalternativ! Varje liten summa gör skillnad, så om du bara kan swisha över tio kronor, så kommer det att göra stor skillnad för alla med hjärt- och lungfel ♥

Förtydligande 20:15 – det är inte till mig du swishar, utan min insamling har fått ett speciellt swishnummer genom Hjärt- Lungfonden, detta numret visas om man väljer  swish som betalning via insamlingssidan! Såg att jag fått en kommentar om varför man skulle swisha till mig, vilket jag aldrig har nämnt någonstans här i inlägget att swishen går till mig personligen.. utan det går direkt till insamlingen.IMG_6810

8 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.