Allmänt

Första hela arbetsveckan!

Då var första hela arbetsveckan avklarad! Tuva-Li är hämtad från förskolan och nu ligger vi och myser i soffan här hemma. Värken i mitt ben har gett med sig något men vid vissa rörelser har jag känningar. Naprapaten på måndag efter jobb, så jag hoppas han trycker lite på punkterna så musklerna slappnar av – jag är trött på att ha ont nu!

Kvällen blir lugn för vår del!! Fixa lite middag och sen mysa, Tuvis hade med sig kanelbullar hem som de hade bakat på förskolan idag, så ikväll får hon lite fredagsmys med en bulle framför Bolibompa. Vi lär somna tidigt båda två ikväll, imorgon står simning på schemat.

Ligger och planerar lite inför marsmånad! Tänkte köra en F15-box från Forever Living, jag fick grymma resultat med C9-boxen och jag tror på ännu grymmare resultat med F15. Hade varit roligt att köra tillsammans med någon, så är någon sugen på mer info om just F15 maila mig då på sofiawerlinblogg@gmail.com.

Alla kommentarer som har kommit in de senaste dagarna kommer jag svara på under kvällen och helgen, har verkligen inte haft någon ork till det nu i veckan! Kram på dig så länge.

16 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.