Allmänt

Let’s talk about hair!

Jag är så otroligt trött på mitt hår! Risbuske nummer ett och det spelar ingen roll vad jag gör, så ser det tråkigt ut. Just nu sätts håret upp i antingen en totte eller knut när jag ska till jobb på morgonen.

Tappar hår efter både graviditeten, förlossningen och amningen gör jag som jag vet inte vad. Jag får på riktigt nästan en hel full borste med bara hår varje morgon. Jag måste börja med vitaminer och mineraler och jag ska givetvis klicka hem från min egna Forever Living verksamhet.

Så jag har nu bestämt mig för att när lönen från nya jobbet har kommit igång, så ska jag boka in en frisörtid hos bästa Lisa på LITO. Hur jag vill göra med håret vet jag inte. Klippa det och färga det är en sak som är säker i alla fall, frågan är bara hur. Galet sugen på att klippa upp det en bra bit för att verkligen bli av med allt som är slitet. Färg är en annan femma..

Kom gärna med tips på vilken färg samt stil du tror att jag hade passat i!


20 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *