Allmänt

Helg igen!

Trevlig lördag fina du! Hoppas att du hade en fin fredag och att din helg fortsätter i samma spår. Tuva-Li mådde inte sämre igår som tur var så förhoppningsvis var det bara hostan som ställde till det. Men hellre ta det säkra före det osäkra.

Igårkväll hade jag otroligt ont i hela benet och muskelfästet! Mamma erbjöd sig att hämta Tuva-Li men envis som jag är sa jag nej. Pappa ringde efter ett tag och då hade jag så ont så jag knappt fick fram några ord, mamma hämtade upp oss båda efter cirka tjugo minuter.

Att ha ett muskelfäste av är inget jag ens önskar min värsta fiende! Fick en övning av min naprapat i torsdag som jag ska göra i tio dagar, så jag hoppas verkligen att det ger med sig snart. Jag vägrar att vara hemma från nya jobbet och på måndag tänker jag bita ihop oavsett hur smärtan är – så fungerar jag!

Vi stannar kvar hos mamma tills imorgon. Även om jag tar Tuva-Li mycket själv, så är det skönt med lite avlastning när smärtan är som värst. Jag hoppas verkligen att övningen ger med sig så jag slipper ha ont, nu är jag inne på andra veckan med smärta.

Nu ska jag sluta gnälla och svara på alla era kommenterar medan Tuva-Li är iväg med sin mormor och extra moffe. Kram så länge ♥

Detta söta set fick vi hem igår!
Detta söta set fick vi hem igår!

28 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.