Allmänt

Mer död än levande!

Fy farao vad jag har mått dåligt idag! Inte i någon kräksjuka eller dylikt men min höft och ischiasnerven tog kål på mig idag. Jag vill inte vara den som gnäller eller vara den som ber om hjälp, men idag rann bägare över. 

Vi var på simningen i förmiddags och när vi var nere i vattnet kändes det bra! Men att gå upp ur en pool med 34-gradig värme och upp i kylan för att gå ner till duscharna, gör att man per automatik spänner sig.

Vi skulle själva kört ut till mamma idag men jag hade så ont så vi åkte med mamma efter simningen och hon var snäll och körde oss hem nu ikväll. Under några perioder idag har jag haft så ont så jag knappt har vetat vad jag heter.

Hur jag kunde gå igenom smärtan och föda barn, det är ett mysterium för idag har jag känt mig mer död än levande. Lånade en TENS-maskin av en släkting till mammas man, den har hjälpt otroligt mycket. Har tryckt i mig värktabletter och legat på värmekudde. Det gör fortfarande ont och det strålar fortfarande ut i benet, men inte som det gjorde innan idag, då gick smärtan ändan ut i foten.

Nu sover Tuva-Li och jag ska lägga mig med TENS-maskinen ett tag innan jag slocknar. Jag hoppas på en bättre dag imorgon och en rörligare sådan.

10 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.