Q and A

Del tre!

IMG_6594IMG_6568

Vill du läsa del ett och del två kan du göra det här och här! Sista delen blir ett något längre inlägg än de andra två.

Matilda Berlin:
Vad skulle du säga till ditt yngre jag? Vad skulle du säga till någon som hamnade i samma “situation” som du gjorde när du fick Tuva-Li? Hur kom du fram till just namnet Tuva-Li? (Som för övrigt kan vara det finaste jag har hört)

Svar:
Oj! Jag skulle nog säga “bry dig inte om alla ideal, du är fin och lika bra som alla andra, oavsett hur du ser ut!”. Jag har verkligen släppt det där med vikthetsen och att man måste se “perfekt” ut. ALLA är perfekta, långa som korta, smala som runda. Varenda liten del av min kropp älskar jag, den är ett precis på att jag har burit den finaste gåvan i livet.

Det jag skulle säga till någon som hade hamnat i samma “situation” som jag gjorde med Tuva-Li är att lyssna inte och framförallt ta inte åt av dig av all negativitet som folk säger och skriver. Jag fick ta mycket när Tuva-Li föddes, jag fick höra att jag inte visste vem pappan till henne var, att socialen borde ta henne för jag aldrig var på kontroller, att jag endast sa att jag inte visste för att få fler lösare till bloggen.

Tuva-Li skulle egentligen inte heta Tuva-Li, tanken var att hon skulle få ett annat namn, men det första namnet i det tänkta dubbelnamnet tog en annan i släkten. Jag satt faktiskt och googlade namn på BB och helt plötslig dök namnet Tuva-Li (dock med en annan stavning) upp i namnlistan.

Marie:
Vad irriterar dig mest?

Svar:
När man exempelvis gör en viss design på bloggen och helt plötsligt dyker liknande upp i andra bloggar överallt! Man får givetvis inspireras men att ha nästan likadan är faktiskt irriterande. I och för sig inget man kan komma undan i bloggvärlden men när man lägger ner sin tid på något eget som dyker upp i huvudet är det tråkigt att se samma i andras bloggar. Nu låter jag kanske jättebitter,  men jag tror att du förstår hur jag menar!

Sen irriterar jag mig sjukt mycket på folk i trafiken som varken använder blinkers och trafikanter som helst ska ligga så nära som möjligt bakdelen på min bil – HÅLL AVSTÅND!

Linda:
Vad är det värsta du har varit med om?

Svar:
Jag har faktiskt aldrig tagit upp detta i bloggen för jag tycker att det är jobbigt att prata om! Men det värsta jag har varit med om är att vittna mot min egen pappa i en rättegång.

Det är något som jag inte ens önskar min värsta fiende!

Anna:
Vad dricker du helst till middagen?

Svar:
Jag dricker helst iskallt vatten med citronskivor i som smaksättare!

Therese:
Hur känns det nu inför att börja jobba?

Svar:
Det känns nervöst men det ska bli otroligt skönt att veta att jag varje månad kommer få ut samma summa i lön och kunna planera och strukturera upp vårt liv och vardag mycket bättre.

Sen ska det helt ärligt bli skönt att komma ut och träffa vuxet sällskap under dagarna och ha någon att bolla tankar och idéer med i arbetslivet.

22 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.