Allmänt

Värdelös och shoppingonsdag!

Jag måste få kräka av mig lite! Min höft och svank gör galet ont och jag kan inte vara den där lekfulla mamman till Tuva-Li just nu, jag känner mig värdelös.

Jag hoppas att tabletterna jag köpte på Apoteket innan hjälper, blir det inte bättre under helgen så får jag ringa en sjukgymnast eller naprapat under måndagen. Ha ont inför jobbstarten på onsdag är värdelöst. Att inte kunna lyfta Tuva-Li ordentligt när hon vill kramas eller är ledsen är värdelöst. Jag känner mig som en värdelös mamma!

Slutgnällt! Dagen har verkligen gått i ett idag. Förutom inskolningen imorse, som förövrigt hade gått jättebra så har vi hunnit med att tvätta, städa undan lite här hemma samt en tur på Väla med Tuva-Li’s ena gudmor. Blev inget shoppat förutom på Apoteket. Räkningarna ska alltid betalas först och middagar ska handlas innan det shoppas övrigt!

Vi blev bjudna på middag ute på Väla ikväll med! Jag och Sandra tog varsin hamburgare från Nancy’s och Tuva-Li fick faktiskt en barnmeny där ifrån också. En halv hamburgare samt några små pommes slank ner innan hon var mätt. Min finaste lilla tjej! ♥

Nu ska jag faktiskt krypa ner i sängen och vila min svank och höft. Jag slappnar av mer när jag ligger raklång än när jag sitter upp och spänner musklerna, ska passa på att svara på alla kommentarer med. Kram fina du!A7CA525A-66B4-48AA-B39C-3091FA748D7C

8 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.