Q and A

Del ett!

IMG_6566IMG_6568

Linda:
Vad är ditt mål med bloggen?

Svar:
Mitt mål med bloggen är dela med mig av livet som ensamstående mamma till Tuva-Li. Dels för att släkt och vänner längre upp i landet kan följa vår vardag men även för att andra ensamstående ska se att allt går om man vill. Jag har aldrig haft som mål att kunna leva på bloggen, för mig är det en rolig sidosyssla sidan om mitt ordinarie jobb.

Ellinor:
Vill du gifta dig?

Svar:
I framtiden vill jag gärna gifta mig! Men det ska kännas rätt och inte bara för att.

Celine:
Vad är det bästa med ditt jobb? Vilket är ditt drömresmål? Vad ser du fram emot 2017?

Svar:
Det bästa med mitt jobb är att man får så mycket kärlek tillbaka! Att arbeta som elevassistent är världens bästa jobb enligt mig.

Mitt drömresmål är faktiskt Australien och Nya Zeeland! Någon gång ska jag besöka dessa två länder.

Oj! Jag ser fram emot så himla mycket nu under 2017. Dels att börja jobba och få en ordentlig inkomst och kunna unna Tuva-Li lite men även vad 2017 faktiskt har mer att ge, det ska bli spännande att se.

Sanna:
Hur många språk kan du? Vad ville du jobba med när du var yngre?

Svar:
Jag kan fem språk om man räknar in svenskan. Förutom svenskan kan jag spanska, tyska, engelska och någorlunda danska.

När jag var liten ville jag faktiskt bli veterinär!

16 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.