Allmänt

Söndag igen!

Just nu är vi hemma hos mamma och hennes man! Lillasyster fyller år idag, så firar henne lite, hon blir äldre jag blir bara yngre, skämt och sido. Hela fjorton år idag, tiden går sjukt snabbt alltså.

Blir middag här idag innan vi kör hem, riktig söndagsmiddag och en stor favorit – köttfärslimpa med sås och potatis! Vad äter du till middag idag?

Helgen gick så otroligt fort! Redan söndag och imorgon är det dags för andra inskolningsveckan för Tuva-Li, helt galet att jag snart börjar jobba och Tuva-Li ska vara på förskolan “på riktigt”. Imorgon är tanken att jag ska lämna henne, sitta med en kvart ungefär och sedan köra iväg. Lite ångest men det kommer gå bra. Får se vad jag hittar på under tiden!

Ska passa på att packa ner lite som ska med till hennes låda när vi kommer hem sen, aldrig fel med lite ombyte om blöjan skulle läcka eller om vattnet tränger igenom om det är ihållande regn, även om både regnkläderna och overallen har 15000 mm regnpelare.

Nu ska vi mysa vidare här hos mamma! Uppdaterar senare igen och glöm inte bort att ställa frågor i min Q and A som jag kommer svara på under kommande vecka ♥IMG_6448

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.