Tuva-Li | Dagens Tuva-Li

Sorterat och namnat!

För ett tag sen la jag ut en liten eftersökning i lokala köp- och säljsidor på Facebook att jag letade efter förskolekläder till Tuva-Li.

Hon har både finare kläder och mer “basickläder” på förskolan men vissa plagg vill man inte skicka henne i, för det är kläder jag inte vill ha fläckar på.

De flesta som la ut bilder ville mer eller mindre ha nypris för plaggen som var väl använda och då kan jag lika gärna köpa det själv i butik.

En tjej la ut tre olika bilder med plagg på som jag kunde få köpa för totalt 100 kronor. Som hittat tänkte jag, perfekt att ha på föris. Igår körde vi och hämtade det, trodde det låg i en påse men istället kom hon ut med en flyttlåda som var halvfull.

Nu på morgonen har jag sorterat kläderna och namnat allihopa! Även om allt inte kommer ligga på förskolan så är det bra att ha det namnet ändå.

För de hundra kronorna fick vi totalt 42 plagg, låg några till i lådan men tyvärr i för liten storlek. Jag tycker att det blev ett himla bra köp, 2.38 kronor per plagg.

– 8 par strumpbyxor
– 3 bodys
– 1 långärmad T-shirt
– 1 skjorta
– 2 klänningar
– 5 collagetröjor/koftor
– 4 linnen
– 7 T-shirts
– 3 par byxor/jeans
– 8 par leggingsIMG_6503

18 thoughts on “Sorterat och namnat!

  1. fattar inte att alla tror de ska ha säljpris högsta ?? ja har typ slumpat bort o gett bort. ja kommer inte anvönda det mera o tur att någon annas barn använder o till dagis perfekt. i en viss ålder syns det ju knappt de är använda

    ja tack lördagen va bra o vi hoppas på en lika fin söndag du me hoppas ja kramar

  2. Så himla bra! Jag handlar det mesta på loppis och man blir lite bortskämd, strumpbyxor kostar oftast 5 kr, småtrosor 5 kr eller mindre och resten av kläderna köper jag för 5 o 10 kr/st. Kostar en klänning 20 kr ska den vara riktigt fin för att jag ska köpa den, haha.. men ska man sälja själv på loppis är det ju tristare då man inte får mer än så. Har ju sålt mina newbieklänningar för 15-20 kr o dom gick ju inte direkt kan jag ju säga. Här har vi oxå 2-3 ggr/år barnloppisar som är sjukt stora och BARA barngrejer. Leksaker, möbler, kläder etc i mängder, där kan man göra grymma fynd. Jag köpte me&i kläder, villervalla och nåt mer för 10 kr/st, hur fina som helst!! Jag äääälskar loppis =)
    Men på dagis har mycket kläder blivit förstörda nu av målarfärg o mat. Hemma tar jag alltid av tröjan när hon äter, är allergisk mot fläckar 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *