Allmänt

Lördagsmorgon!

Godmorgon fina du! Måste först be om ursäkt för den otroligt dåliga uppdateringen de senaste dagarna. Fokus har legat på Tuva-Li’s inskolning denna veckan och när kvällen har kommit har jag varit så trött så jag har somnat innan klockan tio. 

Vanligtvis har jag inte somnat innan halv tolv om kvällarna! Så att somna klockan tio har faktiskt varit skönt. Speciellt när man har gått upp runt halv sju – sju varje morgon. Och tidigare kommer det bli, loppan kommer vara hur trött som helst när de ska vila på förskolan. 

Igår var jag med henne ungefär en kvart innan jag sa hejdå och vinkade. Hon vinkade tillbaka och gick med ena pedagogen. Jag tog med min jacka ut i personalrummet för att markera lite att “nu har mamma gått”. Satt där i nästan två timmar innan jag blev hämtad. Det hade gått jättebra, hon hade hjälp ena pedagogen att sortera leksaker och under fruktstunden satte hon sig i ena pedagogens knä. Hon hade även sprungit fram och gett dem kramar och visat leksakerna hon lekte med.

Får man lov att vara stolt och skriva om det? Ja det tycker jag att man får. Här har jag varit nervös inför inskolningen och trott det värsta, det kan ändras till nästa vecka, det kan man aldrig veta, men det känns bra och jag är så glad att vi fick vårt första val.

Idag är det egentligen sim på schemat men vi ska iväg lite senare och det blir stressigt med simmet då. Så idag vilar vi faktiskt från det, om man missar en gång på hela terminen så är det ingen större fara. Dock har vi varit vakna sen halv sju, men bara skönt att gå upp tidigt och hinna med lite innan man ska iväg. 

Nu ska jag namna förskolekläder medan Tuva-Li myser framför Nicke Nyfiken på Barnkanalen. Hon sitter med sin snutt här sidan om och myser, ser så sött ut. Kram på dig så länge.

10 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.