Allmänt

Torsdag och snart helg!

God eftermiddag fina du! Hoppas att du har en bra torsdag hittills, hur galet är det inte att det snart är helg igen? Denna veckan har gått otroligt fort, beror väl på att man är så inne i inskolningen, så man lägger inte märke till tiden.

I nästan en och en halvtimme satt jag i personalrummet idag under inskolningen. Det hade gått jättebra och hon hade bara sprungit fram till grinden och kollat några gånger men inte mer än så. När jag blev hämtad så var de ute och lekte. Overallen var ren när vi tog med den imorse, nu när vi lämnade föris var den inte så ren.

Får ta med den hem imorgon och tvätta upp den, har beställt en annan som ska få hänga där så får hon ha denna ljusa här hemma. Men barn ska få skita ner sig tycker jag, så det är bara att vänja sig vid vad som komma skall när man hämtar henne efter jobb hädanefter.

Gissar på att jag får sitta i personalrummet imorgon med! Så länge det går bra och hon inte gråter hysteriskt när jag säger hejdå, så blir det bra. Hade en trött fröken när vi kom hem idag, hon orkade knappt äta lunchen innan hon somnade. 

Nu ska vi äta lite mellis och sen mysa vidare här hemma! Jag vet en som ska få en dusch om ett tag och få bort sand och smuts från kroppen. Kram på dig så länge!

24 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.