Tuva-Li | Dagens Tuva-Li

Inskolning dag fyra!

Här sitter jag i personalrummet idag igen! Var med under fruktstunden och sen blev jag utskickad hit. Igår satt jag här i en halvtimme, idag får vi se hur länge jag kommer sitta här. Var det något så skulle dem komma ut och hämta mig.

Men Tuva-Li vinkade glatt hejdå när jag skulle gå, så jag tror inte att det blir några konstigheter. Lär höra dem sen när de går ut och leker på gården, men jag får snällt stanna inne.

Har suttit här i trettio minuter nu och man har lite smått ont i magen över hur det går. Personalrummet ligger vägg i vägg med avdelningen men man måste gå ut för att komma dit, så jag varken hör eller ser något. Jag är mer rädd för att hon inte lyssnar på pedagogerna och inte sitter fint i samlingen, men det är nog en annan sak när någon annan säger till – hemma testar hon ens gränser!

Nu ska jag passa på att läsa bloggar, svara på kommenterar och försöka slappna av och tänka på att det går bra därinne.

10 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.