Allmänt,  Tuva-Li | Dagens Tuva-Li

I personalrummet!

Tredje dagen på inskolningen och jag måste få säga att jag är otroligt stolt över loppan. Dessa två riktiga inskolningsdagarna har gått över all förväntan, man oroar sig nog mer som förälder än vad barnen gör.

Idag satt jag med under samlingen och efter den blev jag utskickad i personalrummet och satt där i en halvtimme. Börjar med korta stunder för att sedan öka dem. Kändes lite i hjärtat när jag skulle gå till personalrummet, Tuva-Li vinkade när jag sa hejdå och sen sprang hon iväg med ena pedagogen.

Det kommer givetvis att komma perioder där hon kommer bli ledsen när jag lämnar henne och det kommer kännas i hjärtat, men det är för hennes skull och framtid som jag vill börja jobba igen. Och att få lite distans från varandra varje dag sen är inte skadligt, jag kommer bli en bättre mamma till henne ♥.C520ECC7-1E80-4247-8321-21FD3111961A

16 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.