Tuva-Li | Dagens Tuva-Li

Första inskolningsdagen!

Trevlig eftermiddag fina du! Hoppas att din måndag har varit bra hittills och att resten av dagen fortsätter att vara bra. Här hemma myser vi i soffan efter både vila, lunch och lek.

Dagens inskolningssamtal gick bra och Tuva-Li tog ena pedagogen i handen och sen skulle de läsa bok tillsammans. Så det känns otroligt bra att det är på det viset. Hon kunde lika gärna ha börjat gråta så fort vi kom dit. Som sagt bara samtal idag och imorgon kör vi inskolning på riktigt mellan 08:45 – 10:45.

Börjar med att jag kommer sitta med de första dagarna, går det bra så ska vi börja med att jag sätter mig i personalrummet under den tiden för att sen endast lämna henne och köra iväg de timmarna hon är på inskolning.

Det var en trött liten fröken efter samtalet i alla fall. Hon slocknade direkt i bilen och sov tills vi kom hem. Hon gick lunch och somnade om efter det. Så det blev en lugn förmiddag för min del. Nu har vi precis lekt lite på hennes rum och jag har även hunnit fixa till dagens middag, Oreganogratinerad kyckling! Receptet kommer upp senare under eftermiddagen. 

Nu ska jag mysa vidare med loppan och svara på era kommentarer! Kram så länge ♥

IMG_6416
Redo liten tjej imorse!

6 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.