Tuva-Li | Dagens Tuva-Li

Dagen är här!

Dagen är här! Dagen när jag ska börja lämna mitt barn i någon annans ansvar. Det kommer gå bra, det är jag helt hundra på, men det känns ändå lite jobbigt och ångestfyllt att tiden faktiskt har gått så fort och att Tuva-Li har blivit så stor.

Halv tio ska vi vara på inskolningssamtal så strax efter klockan nio får vi köra hemifrån, såg att jag måste skrapa rutorna på bilen också, så vi får gå ut lite innan och göra det. Ska strax packa ner lite i Tuva-Li’s skolväska och nu vid åtta ska jag ringa till BVC.

Tuva-Li blir dålig i magen så fort hon får i sig någon mjölkprodukt och så har det varit ett par veckor. Jag trodde att det berodde på att alla fyra hörntänder kom upp samtidigt men det har bara fortsatt. Så lika bra att ringa och rådfråga.

Nu ska jag fixa, kort litet inlägg innan inskolningsdags! Uppdaterar bättre när vi har kommit hem sen. Kram kram ♥IMG_6346

6 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.