Allmänt

Solig söndag!

God morgon fina du! Hoppas att du har sovit gott inatt och att din söndag har börjat bra. Själv har vi precis ätit lite frukost efter att Tuva-Li tog en liten sovmorgon.

Igår lät jag bloggen vara under eftermiddagen, vi var iväg och då ville jag inte sitta med telefonen. Blev en lugn lördag helt enkelt och det är skönt att man kan låta bloggen vila eller rättare sagt att man själv får vila från bloggen.

Idag har vi inga speciella planer för dagen. Tänkte ringa mamma och fråga om där är någon hemma idag. Jättefint väder här i Helsingborg, solen är framme och jag tror nog att resten av dagen kan bli fin.

Finns en jättefin lekplats där dem bor som jag i så fall tänkte gå till. Nog för att lekplatsen vid oss också är fin men man tröttnar lite på att leka vid samma alltid. Så ska inte mamma och familjen något annat idag, tar vi en tur dit.

Vad har du för söndagsplaner idag?

Kort litet morgoninlägg men nu ska jag passa på att svara på kommentarer medan Tuva-Li leker med sina saker på sitt rum. Kram så länge ♥IMG_6395

6 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.