Allmänt

Torsdag igen!

God morgon underbara du! Jag är så glad att just du går in och läser och kommenterar, trots att uppdateringen har varit sisådär de senaste dagarna. Jag ligger nästan i fas med alla kommenterar och att läsa bloggar – jag har inte glömt bort dig, fokus har legat på annat håll bara!

Vädret ser ut att bli helt okej här i Helsingborg idag, ska passa på att gå bort till vårt postombud och hämta ut ett paket från Twistshake som kom igår, innehållet visar jag upp senare idag. Annars blir dagen lugn, jag ska fortsätta att namna Tuva-Li’s förskolekläder.

Blir lite namnat imorgon också, då jag ska hämta lite klädesplagg hos en jag känner. Bra med bekanta som själv har barn i samma ålder, allt behöver inte vara nytt och det är toppen när man kan återanvända fina kläder och inte påverka miljön alltför mycket.

Jakten efter en snygg spegel fortsätter! Gick inom Jysk häromdagen men fastnade inte för någon som de hade hemma i lager, kollade på IKEA igår och de har en jag kan tänka mig. Kollade faktiskt på Rustas hemsida igår och hittade en i silver, så jag får åka till butik och spana in den. Kräsen när det gäller inredning!

Men när man har en bild i huvudet hur man vill att det ska se ut, så gör man allt för att leta efter de där perfekta detaljerna.

Nu ska jag och Tuva-Li mysa lite framför Babblarna-filmen innan vi ska klä på oss och gå bort till postombudet. Kram på dig så länge ♥IMG_5855

16 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.