Allmänt

Lugn och mysig dag!

God kväll kära du! Hoppas att din torsdag har varit bra och att du nu har en mysig kväll. Tuva-Li somnade utan konstigheter på fem minuter ikväll, så nu har jag egentid framför bloggen och tv:n.

Vår dag har varit lugn och skön! Spenderat dagen hemma och i förmiddags blev det en promenad bort till Willys för att handla lite till dagens tänka middag. Strax efter klockan två kom Angelica och Levi på besök, mötte upp dem därute då jag skulle hämta två paket från två av mina samarbetspartners.

Blåste alldeles för mycket för att vara ute på lekplatsen så vi gick hem till oss direkt och in i värmen. Barnen lekte så fint med varandra och Tuva-Li fick en och annan kram från Levi, vilket inte var så populärt – lika bra att hålla sig på avstånd från killarna (skämt o sido). 

När Angelica och Levi hade gått började jag med middagen! Tanken var att vi skulle ätit kokt potatis med fisk, ärtor och morötter samt citron- och dillsås men det fick jag snabbt ändra om.

Fisken köpte jag färsk igår på City Gross, så den borde varit okej tycker man. Man när jag öppnade förpackningen så luktade hela fisken surt. Så istället blev det potatismos med stekt falukorv och ärtorna och morötterna fick bli tillbehör.

Ser att jag har fått några kommenterar om vinnare har blivit dragna i de sista luckorna i julkalendern och ja alla vinnare har blivit utsedda och kontaktade via mail samt att alla inlägg är uppdaterade med vinnarens namn och motivering. Jag har lagt fokus på den kommande inskolningen och min jobbstart och därför har inget enskilt inlägg med vinnarna kommit upp än. Vill man se vinnarna i alla luckorna, så hittas alla luckor här.

Nu ska jag ägna mig åt lite kommentarer innan sängen kallar för kvällen! Ha en fortsatt fin kväll. Kram kram ♥IMG_6301

24 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *