Event

Vårt SPA-event!

Som ingen av er kanske har missat så är Annas och min planering för vårt kommande SPA-event i fullgång. Vi ville göra något annorlunda denna gången när vi planerade ett event och det slutade med att vi valde att hålla i ett SPA-event på Hotell Erikslund som är snälla och hjälper oss med detta.

Sponsorerna börjar så smått att infinna sig och det är så otroligt roligt att planera och prata med sponsorer. Jag hoppas att SPA-eventet kommer bli toppen och att vi får en trevlig dag och mysig kväll tillsammans med de bloggare som får en plats.

Än har du chansen att faktiskt skicka in just din anmälan, vi kommer kolla igenom allas bloggar och sätta oss ner och prata. För oss är det viktigt att man bloggar aktivt (2-3 inlägg per vecka) och att man inte enbart börjar blogga för att få komma, vi har varit med om detta förra och det känns tråkigt när man ordnar sponsorer och sen får inte dem den uppmärksamheten som lovat.

Så bloggar du aktivt och känner att det skulle vara roligt att umgås? Maila då till sundgrenwerlin@gmail.com, märk ditt mail med SPA-event och glöm inte bort att ange din bloggadress i mailet. INBJUDAN1

22 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.