Allmänt

Lugn helg och isbana!

God kväll finaste du! Jag hoppas att din helg har varit lugn och mysig och att du har kunnat njuta ordentligt trots kylan och snön.

Här föll det lite snö i lördags, som sedan övergick till regn. Så nu ligger det tjocka lager med is på sina ställen, det blev jag varse om nu när vi kom hem ikväll.

Hela parkeringen på vår innergård är som en isbana! För att inte tala om trapporna upp till porten. Skulle dra upp vagnen för de få trappsteg som där är upp, halkar på isen och slår i hela svanken. Som tur var hände inget med varken vagn eller Tuva-Li, däremot gör min svank otroligt ont!

Förutom lite blåmärken som får avsluta denna helgen så har den varit bra! Vi körde ut till Tuva-Li’s mormor och moffe igår och sov över där tills idag. Blev en lugn dag igår med mys hemma hos dem samt lite handling till gårdags tacoslördag.

Nu sitter jag i soffan framför tv:n och vilar svanken! Ska bli intressant att se om det blir något blåmärke eller om jag klarar mig med lite ömmande värk. Bättre uppdatering kommer imorgon, bloggen har fått vila denna helgen. Kram fina du IMG_6015

15 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.