Allmänt

En lugn torsdag!

God kväll finaste du! Jag hoppas att du mår bra idag och att din dag har varit bra, trots både kyla och snö. I Helsingborg har vi bar mark men det har varit kallt. Minus åtta grader låter kanske inte så farligt, men bor man precis vid havet kan jag lova dig att det känns kallare, speciellt när det blåser.

Vår dag har varit lugn, sov som en prinsessa i nya sängen! Ska beställas nya fina sängkläder i ljusa färger och sen ska det pysslas därinne. Jag är så himla sugen på en sängkappa i vitt, tycker att det blir så fint men så himla praktiskt utan när man ska dammsuga under sängen.

Spenderade några timmar hemma hos mamma och hennes man! Båda två var lediga från sina jobb idag, så då får man passa på att mysa därute. Jag tonade lillasysters hår och Tuva-Li busade med både mormor och moffe.

Jag hann beta av lite nya samarbetsmail samt jobbmail. Nästa vecka ska jag skriva på mina nya anställningspapper – det blir mer och mer verkligt att jag snart börjar jobba med världens bästa jobb.

Nu ska jag spana in Jotex och andra inredningsbutiker. Drömmer mig bort lite och spanar innan jag bestämmer mig för vad jag ska köpa. Kram på dig ♥IMG_6015

14 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.