Allmänt

Tvättonsdag och sovrum!

God kväll älskade du! Hur har din onsdag varit? Jag hoppas att den har varit mysig och lugn.

Vår onsdag har spenderats här hemma! Hade tvättid idag mellan 12:00-17:00, så passade på att bara mysa här hemma och fixa. Var klar i tvättstugan strax efter halv tre och Tuva-Li tyckte att det var jätteroligt att springa nere i källargången fram och tillbaka medan jag la in tvätten i maskinerna. Tänk att något så enkelt kan underhålla de små så lätt.

Strax efter halv fem kom mamma, pappa och mammas man med min nya säng. Min gamla säng tog de med sig, den är fortfarande i bra skick ovh eftersom min bror har flyttat till en större lägenhet fick han den, så han slipper sova i en enkelsäng.

Medan jag fixade med sängen underhöll min lillasyster Tuva-Li. Måste ut en dag på IKEA och köpa kopplingsbeslag till sängarna, så de inte glider isär. Såg att där även fanns något man lägger i själva skarven, så det blir helt plant där. Får kolla på det när IKEA besöks.

Tuva-Li sover och jag ska passa på att spana in både Jotex och IKEA’s utbud av sängkläder, jag vill ha ett ljust och mysigt sovrum. Är jättesugen på att sätta upp en fondvägg med men sånt jobb den dagen man kanske flyttar…IMG_5856

16 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.