Årsresumé 2016 – del 3


Missa inte att tävla i lucka trettioett!


Nyårsafton och allra sista dagen på 2016! Vilket år det har varit – jag har fått vara mammaledig till världens bästa lilla tjej, jag har funnit nya vänner, flyttat in i vår nya lägenhet och jag har fått följa Tuva-Li’s utveckling varje dag.

Del ett och del två på denna årsresumén kan du läsa genom att klicka här och här. Jag hoppas att du kommer gilla tredje och sista delen också – nu kör vi!

September: vi gick på babysim, jag förberedde och planerade så mycket som jag kunde inför Tuva-Li’s ett års dag. Det hade även blivit dags för bloggmiddagen jag ordnade – en jättetrevlig kväll med både nya och gamla bloggvänner. Vi gjorde även en Smash The Cake-fotografering som Cassandra hjälpte mig med. Septembermånad innebar också att Tuva-Li sa ”mamma” för första gången (den filmen kan du se här)IMG_3443

Oktober: en känslosam start på månaden – Tuva-Li fyllde ett år och jag undrade var tiden tog vägen. Månaden som jag också fick reda på att min tjänst som personlig assistent hade blivit tillsatt av vikarien som gick på mitt mammavik. Där och då började oron gnaga i mig. Förutom det hade vi en bra oktober med milt och fint väder.IMG_5787

November: jag började min månad med att flytta bloggen från blogg.se, som hade varit mitt ”blogghem” i hela elva år. Men flytten hit till Finest har bara varit positiv än så länge. Jag sökte även en massa jobb och var även på ett par intervjuer som ej resulterade i några jobb. Men jag gav aldrig upp – även om det kändes hopplöst!IMG_4955

December: vilket år det har varit! Vi gick de sista gångerna på babysimmet innan julledigheten och väntar spänt på att nya kursen ska börja i januari 2017. Jag räknar ner till inskolningen, den 16 januari är det dags. Decembermånad blev också en glädjens månad – jag gav mig själv en tidig julklapp i form av ett nytt jobb som elevassistent. Nu blickar jag fram åt 2017 och alla möjligheter som kommer ges och all planering inför kommande saker.

Tack för att just DU har funnits där under både svåra stunder och glädjande stunder 2016, jag hoppas du stannar kvar under 2017!IMG_5663

22 Kommentarer

 1. Carro säger:

  Wow vilken häftig känsla att höra mamma för första gången. Och grattis igen till ditt nya jobb, skönt.när saker faller på plats 🙂

 2. Kattis säger:

  Vilket härligt avslut på året ni fick iaf och roligt med dessa tillbakablickar!☺ Önskar er ett gott nytt år!☺

  1. Detsamma till dig! 🙂
   Kul att årsresumén uppskattas 🙂

 3. Netti Starby säger:

  Oj vad många år du har bloggat och grattis till nya jobbet! Jag önskar dig gott nytt år <3 Kramis

  1. Ja det har blivit en hel del år av bloggande 🙂
   Kram kram <3

 4. A M säger:

  Mysiga bilder!
  Önskar dig ett gott slut och ett Gott Nytt År!

 5. Ljuva Julia säger:

  Jag blickar också framåt, 2016 var förhållandevis tråkigt och tungt, helt redo för att börja om liksom ^^

  1. Ja man ska släppa allt gammalt och börja om på ett nytt kapitel 🙂

 6. Louise säger:

  Åh så mysigt och fint ! Gott nytt år på dig! 😀

 7. Matilda Berlin säger:

  Ha nu en fantastisk nyårsafton finaste du! Krama Tuva-Li från mig! Kram finaste <33

 8. Carolina säger:

  Underbar årsresume där mycket mys och kärlek ingick i månaderna! 😀

  Sv; ja, alltid kul med en årsresume. Gott nytt år! 😀

 9. Carro säger:

  Gott nytt år till er

 10. linda säger:

  Gott nytt år 🙂

  1. God fortsättning på det nya året 🙂

 11. Elin säger:

  Hej! När koras vinnaren av månadens blogg januari?

  1. Vinnaren är korad och ett inlägg ligger ute här i bloggen 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.