Lucka 31 – Luckan stängd


Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren!
Detta inlägget är ett samarbete med House of Vita.


LUCKA 31
Jag tjuvstartar den allra sista luckan i julkalendern för detta året redan ikväll.

I dagens lucka får två stycken chansen att vinna varsin golvljusstake (stor) från House of Vita.

För att tävla:

Gilla House of Vita på Facebook eller Instagram. För extra vinstchansgilla min Facebooksida eller Instagram.

Skriv att du är med samt vad du heter på sociala medier.

Motivera varför du vill bli en av vinnarna i dagens lucka och var du hade ställt golvljusstaken i hemmet.

Skriv även med din mailadress så jag kan kontakta dig snabbt och enkelt efter att luckan är avslutad.

Luckan avslutas 1 januari 23:59.

Vinnarna i luckan är nu utsedda och jag säger grattis till. . .

Angelica med motiveringen – Med nyrenoverad mat o tvrum och gamla ting borta hade jag önskat vinna en fin ljuslykta att höja mysfaktorn med i tv delen av rummet.
Håller tummar och tår.

Anna med motiveringen – Med en ny soffa på ingång kan det var trevligt med en härlig ljuslyckta/stake vid ena sidan. Hoppas på tur med början 2017.

66 thoughts on “Lucka 31 – Luckan stängd

 1. Vilken vacker&golvljusstake som ser trygg och mysig ut! Vi har öppen planlösning så jag hade ställt den där hallen övergår i vardagsrum så att man kan se den från flera håll.Varmt och välkomnande.

  @zemam på Instagram
  Anna Larsson på Facebook

 2. Följer er överallt 🙂 Therese Tosse Fryksäter på fb och misstossequeen.se på insta 🙂
  Jag hade velat vinna en för att ha i sovrummet då både mitt hem och mitt sinne behöver muntras upp lite efter allt som hänt de senaste två veckorna <3

 3. Gillar på fb (dej sedan tidigare) Anja Lennartsson. Min man håller på att lägga golv på hela nedervåningen hos oss. Jag skulle flytta runt den i det rummet jag befinner mej och få total njutning.

 4. Men åh jag dör typ över hur fin lyktan är!
  Jag är absolut med, gillar dem på instagram och följer redan dig, jag skulle vilja vinna för att jag älskar heminredning, och vet att den lyktan skulle passa perfekt i mitt vardagsrum, den är exakt min stil på inredning 🙂 håller tummarna!!! <3

 5. Hej jag är med och tävlar om golvljusstaken. Mitt namn är Neola Wigh (neola66) eller neolas.se som är min blogg.

  Varför just jag vinner denna fina ljusstake kommer vara att den ska lysa upp mitt just nu mörka kök.Att det kommer bli mysigt med lite mera mysöjus gör mig extra glad. VÄLKOMMEN till mig fina golvljusstake

 6. Vill ha ljus i min tillvaro, har varit jobbigt med operation och relationer ett tag, alla har vi toppar och dalar, jag bestämmer mig för att börja klättra uppåt igen och skulle gärna ha ett ljus som lyser upp tillvaron!

  Följer på IG (colatjejen89) och fb Caroline Torbjörnsen Wahlberg

  Colatjejen89@hotmail.com

 7. Förra vintern började det brinna i en bil under våran altan och hela altanen förstördes. Nu till våren kommer en ny byggas upp och vi kommer behöva köpa allt nytt eftersom allt som stod på altanen blev förstört. Det skulle vara guld värt att få en lykta att ställa på den nya altanen!!

 8. Gillar på fb(Emma Blom) och instsgram (emmaa_blom), er båda.
  Jag skulle ha haft den brevid soffa.och tv:n i min nya lägenhet som jag ska flytta till i feburari. Tycker jättemycket om ljus för de ger en sån myskänsla! då känner man sig inte lika ensam hemma med ljuset tänt 🙂

   1. Gillar House of Vita på fb. Gillar även dig på fb och insta.
    Jag finns på insta under namnet maris hobby och på fb under namnet Mari Sjölund

    Jag har haft ett dåligt mående år och skulle behöva något som lyser upp min tillvaro. Älskar att ha tända ljus, men har det inte så ofta, då jag har tre härliga pälsklingar. Denna fina ljuslykta skulle göra att jag tänder ljus oftare, då en lykta är säkrare än ett “fritt” ljus när man har husdjur.
    Denna fina ljuslykta skulle passa fint i mitt finrum, som saknar ett fint blickfång.

 9. Åh den här ljuslyktan hade varit drömmen att ha i sovrummet och tända varje kväll för en stund av lugn och mys när barnen somnat. Så enkel och fin oavsett om den är tänd eller inte. Har för få inredningsdetaljer, och den här skulle få påminna mig om en lugn stund och att samla energi.

  Gillar på Facebook och instagram under ulvali66

 10. Gillar både din sida på facebook och House of vita. Jag skulle placera min i badrummet där jag nu har ett badkar så de som använder det kan njuta med levande ljus och bara kunna slappna av. =)
  Mitt namn på facebook är Frida Olsson

 11. Gillar på alla o nu på din fb sida oxå såklart =)

  UNderbar lykta!! alltså min gubbe säger du o dina miljoner ljusstakar räcker det inte? Men för mej är ljus ALLT som lyser upp min vardag när den känns grå. Har ljus Alltid var dag . Den skulle få en bra plats mellan min hall och vardagsrum där skulle den bli perfekt o även kanske med ut på altannen på sommaren härligt!!

 12. Gillar på FB johanna mårtensson

  Vi har bott i huset i snart 3 år och har ännu inte fått inordning i vårat matrum. det är idag inga lampor eller inredning det skulle passa så fint med en golvljusstake. speciellt nu i vintermörkret.skenet från brinnande ljus är så otroligt mysigt.

 13. Dessa ljuvliga ljusstakar är perfektion i varje detalj. De är så stilrena och granna.
  Älskar vackra ting, för det är ju en underbar del av livet! Skulle bli så otroligt glad om jag denna vinst gick och vann. Att de sen mitt hem får pryda med sin glans, det är verkligen en klass av elegans.

  Följer House of Vita och dig på Instagram
  med namn julianna 71

  Gillar House of Vita och dig på Facebook
  med namn Julianna Fredriksson

  Mvh Julianna

 14. Men vilken fin. Jag gillar på Instagram och heter carroat. Åh, vad den hade passat fint in i vår nya lägenhet (som vi flyttar till 1:a april). Vi behöver en hel del ny inredning och denna hade fått stått i vardagsrummet för lite myskänsla 🙂

 15. När nu julsakerna/julstjärnor snart plockas bort, infinner sig mörkret här i Norrland igen.I hörnet i vår sal/ tvrum där julgran stod finns en perfekt plats. Jag är beroende av ljus för att tillfriskna från min utmattningsdepression.
  Fb claudia.kerttu, instagram claker39..

 16. Jag och min sambo köpte hus för två år sedan och mycket fattas på inredningsfronten. Har varit mammaledig i tre år med mina små flickor 3 och 1,5 år gamla men under den tiden har jag liksom haft annat att fokusera på än att fixa i hemmet 😉 denna skulle bli så fin i vårt vardagsrum så hoppas på tur nu! ☺Följer er båda på insta som emmyklasen

 17. Gillar båda på fb.
  Jag har faktiskt redan en sådan och älskar den. Dottern är också förtjust i den och eftersom hon nu ska fly föräldrahemmet hade detta varit en perfekt inflyttningspresent till hennes nya egna första lya. Då kan hon tända ett ljus och tänka på sin lilla mamma lite extra ju. Var hon ställer den får hon själv bestämma.

 18. Denna golvlykta skulle få bo i vårt badrum och lysa upp mina kvällsbad, lite extra avkopplande och mysiga bad behövs verkligen nu när jag är nybliven mamma. Mys och avkoppling skapar ny kraft och energi!

  Följer på instagram som Miasdag

 19. Den är verkligen jättefin! Min lilla dotter gjorde sönder min kandelaber här den 1a advent… Det saknas just något ljus i tv rummet! Hoppas på lite tur för denna lykta hade passat perfekt hos oss! @jennyorust Instagram, följer er båda ☆ Gott nytt år!

 20. Jag är med! Jessica sundberg1 på FB.

  Den här skulle stå i hallen. Välkomna mina gäster och familj med hemtrevligt sken från en vacker ljuslykta som sprider värme och energi. En värme och energi som sprider sig som ringar på vattnet!

 21. Jag är med!
  Jag gillar House of Vita på både facebook (där jag heter Carolina knas Thoor) och på instagram (där jag heter Knaseliet).
  Jag gillar även din facebook sida samt din instagram med samma namn.
  Och min mejladress är: knasetbloggen@hotmail.com.

  Hade jag blivit den lyckliga vinnaren hade jag utan tvekan ställt den här vackra golvljusstaken i vårt uterum. Den hade passat in där sjukt bra och mina föräldrar hade blivit sjukt glada över att få ha en sådan vacker ljusstake i uterummet. Verkligen en mysfaktor!

  Gott nytt år!

 22. Jag är med och följer er på instagram,, JasmineIvanoff heter jag där.
  Denna har jag spanat på innan, eller väldigt liknande iaf.. Redan när jag såg den visste jag att den hade gärna fått flytta in i min hall, så man ser den framför byrån när man kommer hem till oss 🙂

 23. jag är med och tävlar. jag önskar vinna dagens lucka för att jag vill överraska min sambo som varit mitt ljus i mörkret efter min lillasysters bortgång med denna golvljusstake. den hade varit fin vid min systers minneshörna i vardagsrummet. heter lin_nea1 och linnea-aurora mattfolk

 24. Är gärna med och tävlar, gillar på instagram Alisa_sivac

  Skulle jag vinna detta pris så skulle den få en plats i min hall

 25. Jag gillar era båda sidor på Fb och är gärna med och tävlar i denna sista lucka! 🙂

  Om jag den häftiga ljusstaken vann, jag ett utmärkt ställe i huset fann. Den skulle på hedersplatsen i vardagsrummet stå, så alla kunde sitta och njuta av den då. Hoppas att jag vinsten får, tack för en fin kalender och ett riktigt Gott Nytt År! 🙂

 26. Med nyrenoverad mat o tvrum och gamla ting borta hade jag önskat vinna en fin ljuslykta att höja mysfaktorn mez i tv delen av rummet.
  Håller tummar och tår.

  Gillar och följer båda på båda ställena.
  Kram
  IG @angelicamalmberg
  FB Angelica Jönsson Malmberg

 27. jag är gärna gärna gärna med, skulle passa superbra i ett hörn hos oss, det ekar tomt där, så jag skulle göra en poiruett och indiandans här hemma om jag vann

  har gjort kraven som krävs med

 28. Åh jag gillar er på Facebook och instagram. Nu hoppas jag lyktan kan finna mitt hemsida glans. Denna skulle ställas i vår hall för att välkomna alla som står pall. Jag håller nu tummarna för vinst det vore ju guld som minst.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *