Livsstil | Hälsoresa,  Samarbete | Sponsrade inlägg

Hälsosammare 2017!


Detta inlägget är i samarbete med min Forever-verksamhet.


Mitt mål för 2017 är att fortsätta vara hälsosam! Därför tänkte jag kicka igång året ordentligt med den nya F15-boxen från Forever Living. Jag hade tyckt att det vore jätteroligt att samla ihop ett litet blogggäng som tillsammans kommer köra antingen C9 eller F15. Som en liten motivation och pepp att vi alla klarar det.

C9-boxen innehåller: 1x Forever Ultra, 1x Forever Fiber, 1x Forever Therm (ett kosttillskott), 2x Aloe Vera Gel och dessutom får du med ett häfte med instruktioner och ett kostschema för dessa nio dagar som man genomför kickstarten på. De två första dagarna är som en omstart för kroppen och sedan ökar man på kaloriintaget dag 3-9 med hjälp av smarriga recept från häftet eller egna recept på max 600 kcal. Jag kan verkligen rekommendera C9-boxen till alla som vill bli piggare och må bättre.IMG_3521

F15-boxen innehåller: Innehåller exakt samma som produkter som C9-boxen, men här har Forever Living utvecklat träningsschemat på ett annat sätt. Träningsschemat i boxen är både kondition samt styrka. Kostschemat i F15-boxen har också ett högre kaloriintag än C9. Boxen innehåller även en broschyr som ger dig hälsosamma recept, information om olika råvaror och dess påverkan på din kropp samt hur du kan lägga upp din kost.IMG_5780

Vill du ha mer info om boxarna? Maila mig då på sofiawerlinforeverliving@gmail.com

6 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.