Julkalender

Lucka 29 – Luckan stängd


Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren!
Detta inlägget är ett samarbete med Änglaskär.


LUCKA 29
I dagens lucka får två stycken chansen att vinna varsitt armband från Änglaskär.

För att tävla:

Gilla Änglaskär på Facebook eller Instagram. För extra vinstchans gilla min Facebooksida eller Instagram.

Skriv att du är med samt vad du heter på sociala medier.

Skriv vilket av armbanden du skulle vilja vinna (rosa eller grått). Motivera även varför du vill vinna just det armbandet.

Skriv även med din mailadress så jag kan kontakta dig snabbt och enkelt efter att luckan är avslutad.

Luckan avslutas 30 december 07:00.

Vinnarna i luckan är nu utsedda och det blev Jeanette som vann det rosa armbandet med motiveringen: Skulle vilja vinna det rosa armbandet, som ett minne till alla de släktingar som har gått bort i cancer.

Och det blev Carina Gustafsson som vann det gråa armbandet med motiveringen: Jag skulle vilja vinna armbandet till min kompis. Nu, samtidigt som jag läste din blogg fick jag ett sms från henne att hon fått en liten kille.

13 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.