Julkalender

Lucka 29 – Luckan stängd


Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren!
Detta inlägget är ett samarbete med Änglaskär.


LUCKA 29
I dagens lucka får två stycken chansen att vinna varsitt armband från Änglaskär.

För att tävla:

Gilla Änglaskär på Facebook eller Instagram. För extra vinstchans gilla min Facebooksida eller Instagram.

Skriv att du är med samt vad du heter på sociala medier.

Skriv vilket av armbanden du skulle vilja vinna (rosa eller grått). Motivera även varför du vill vinna just det armbandet.

Skriv även med din mailadress så jag kan kontakta dig snabbt och enkelt efter att luckan är avslutad.

Luckan avslutas 30 december 07:00.

Vinnarna i luckan är nu utsedda och det blev Jeanette som vann det rosa armbandet med motiveringen: Skulle vilja vinna det rosa armbandet, som ett minne till alla de släktingar som har gått bort i cancer.

Och det blev Carina Gustafsson som vann det gråa armbandet med motiveringen: Jag skulle vilja vinna armbandet till min kompis. Nu, samtidigt som jag läste din blogg fick jag ett sms från henne att hon fått en liten kille.

Tagged , , ,

13 thoughts on “Lucka 29 – Luckan stängd

 1. Jag skulle vilja vinna armbandet till min kompis. Nu, samtidigt som jag läste din blogg fick jag ett sms från henne att hon fått en liten kille.
  Ps. Vill gärna vinna ett grått armband. Gillar och följer på Insta: connag70

 2. Jag är med. Och jag gillar både änglakär på instagram (där jag heter knaseliet) och på facebook (där jag heter Carolina knas Thoor).
  Jag gillar även dig på både instagram och facebook, med samma namn. Och jag skulle vinna det gråa armbandet till min älskade kollega som förtjänar ett tjusigt armband då hon lider utan kristallsjukan… Hon förtjänar något vackert!
  Min mejladress är: knasetbloggen@hotmail.com

 3. Gillar på Facebook!
  Skulle vilja vinna det rosa armbandet, som ett minne till alla de släktingar som har gått bort i cancer.

 4. Jag är gärna med och tävlar, och hoppas vinna ett rosa armband till min dotter. Hon tycker lika mycket om att smycka och klä upp sig för kalas, som hon älskar att hoppa i mjukisbyxorna under overallen för att klampa omkring i leran. Några fina smycken har hon inte än, så ett armband i rosa hade gjort henne riktigt glad.
  Gillar på Facebook och instagram under ulvali66

 5. Är gärna med.
  För att inleda nästa almanacksår
  gör jag mig så fin som det går.
  Jag vill att det vackra rosa armbandet skall pryda mig
  den tilltalar mig helt enkelt.

  Följer Änglaskär och dig på Instagram med
  namn julianna71

  Gillar Änglaskär och dig på Facebook
  med namn Julianna Fredriksson

  Mvh Julianna

 6. Gillar på Facebook / Johanna Mårtensson

  Rosa
  Skulle gärna vinna till mig själv. Har haft ett armband i flera år som tyvärr min lilla grabb på 7 månader drog så hårt i att pärlorna flög.
  Unnar mig inte ofta något och skulle bli så glad över ett nytt fint ROSA armband.

  gott nytt år / johanna

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *