Allmänt

En lugn onsdag!

Dåligt med uppdatering ikväll men jag är så galet trött! Sovit som en kratta inatt och inte kommit till ro. Tuva-Li vakna tidigt och sen har det varit fullt upp hela dagen.

Bilen blev godkänd på ombesiktningen, tur var väl det. Nu behöver jag inte oroa mig för det förens nästa år. Dessa bilar alltså – bra att ha men stora bekymmer och utgifter om de går sönder. 

Vår eftermiddag och lite av kvällen spenderades hemma hos fina Therese och Casper. Blev kaffe och prat om en massa. Tog en liten promenad bort till postombudet tillsammans då vi båda skulle hämta ut paket. Trevligt att bo så pass nära varandra så man kan ta en kaffe då och då. 

Nu sover Tuva-Li sen ett tag tillbaka och jag halvkollar på kanal5. Dags att de visar lite nyare filmer under jul- och nyårsveckan känner jag. Oftast är det samma filmer som visas och hur ofta har man inte sett de?

Nu ska jag svara på kommentarer, läsa lite bloggar och sen tänkte jag faktiskt krypa ner i sängen och lyssna på Therese Lindgrens bok. Kram på dig!

Tuva-Li’s fina tavla/ljushållare hon fick i doppresent förra året! Tyvärr är hennes mellannamn felstavat, hon heter Tuva-Li Elisé och inte Elsié, som där står!

14 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.