Julkalender

Lucka 27 – Luckan stängd


Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren!
Detta inlägget är ett samarbete med Miniroom.


LUCKA 27
I dagens lucka får du chansen att vinna en Zig Zag pläd (grå) och en Kanindocka (mint) från Miniroom.

För att tävla:

Gilla Miniroom på Facebook eller Instagram. För extra vinstchans – gilla min Facebooksida eller Instagram.

Skriv att du är med samt vad du heter på sociala medier.

Motivera varför du skulle vilja vinna pläden och kanindockan och om du blir vinnaren, vem skulle du velat ge vinsten till?

Skriv även med din mailadress så jag kan kontakta dig snabbt och enkelt efter att luckan är avslutad.

Luckan avslutas 28 december 07:00. Nya luckan kommer upp strax därefter!

Det var jättesvårt att välja en vinnare i dagens lucka! Jättemånga bra bidrag och jag hade gärna valt er alla som vinnare om jag hade fått det.

Vinnaren i luckan blev Lena Kjellman med motiveringen:

Pläden och dockan hade jag velat ge till barnbarnet, som ofta ligger inlagd på sjukhuset. Pläden skulle hon fått ha med sig och mysa under och kanindockan hade blivit som en extra liten trygghet på sjukhuset.

Tagged , , , ,

50 thoughts on “Lucka 27 – Luckan stängd

 1. Gjorde så gott jag kunde för min dotter och gav det lilla jag kunde och det viktigaste all kärlek från hjärtat. Önskar bara att hennes morfar hade kunnat bry sig mer om henne istället för ingenting.. hade gärna givit henne detta och sagt att morfar fixade julklapp efter så tomten hann inte leverera den pga för många paket..

  En önskan från hjärtat

  Följer båda på fb (Caroline Torbjörnsen Wahlberg) och ig (colatjejen89)

 2. Jag skulle vilja ge detta till det bästa jag vet, min dotter! Vi kan mysa under filten och kanindockan blir säkert en favorit då mjukisar är det bästa hon vet. (Ig stingen79)

 3. Jag följer Miniroom.se på Instagram (@kjellma_lena) och jag följer dig på Instagram(@kjellma_lena). Har ej Facebook tyvärr.

  Pläden och dockan hade jag velat ge till barnbarnet, som ofta ligger inlagd på sjukhuset. Pläden skulle hon fått ha med sig och mysa under och kanindockan hade blivit som en extra liten trygghet på sjukhuset. Jag hoppas på all min tur jag har, att mitt lilla barnbarn detta ska få ha! ⭐️

 4. Milla fd hjelmfeldt på fb.
  Honsmamma2@hotmail.
  Om jag vann skull vinsten gå till en liten bebis som kommit till världen i ett mycket kärleksfullt hem. Men Tyvärr existerar det inte några pengar till julkappar. ❤

 5. Följer å gillar
  Jag hade gett dockan till min äldsta för hon är så avundsjuk på lillasyster som har tre kanindockor och hon har ingen.. Å vi har inte denna färg..

 6. Denna blandning av docka & kanin,
  är ju så otroligt fin!
  Skulle vilja ge dem till en kille,
  som på dockor har riktig dille.
  Vet att den skulle göra stor succé,
  få honom att skratta och le.
  Och jag säger bara ja tack,
  till den fina filten i sick-sack.
  Perfekt att ha i hans säng,
  skulle gärna ha ett helt gäng

  Följer er båda på Instagram: @johannaeericson

 7. Mitt lilla barnbarn Kira älskar o bädda ner dockor o gosedjur snart fyller lilla snäckan år, Skulle va en perfekt present till henne.Jag följer er på IG o gillat mitt instanamn är svennis63

 8. Skulle jag vinna skulle jag behålla Pläden till min yngsta son, och kaninen Har jag tittat på innan och tänkt köpa till den
  Äldsta som just nu är inne i en “kanin” period och älskar dem
  Han har
  Svar:1
  Gillat på instagram: alisa.sivac

 9. hej!
  Min minsta tjej som inte är så liten längre (hon fyller snart två) vill verkligen inte sluta med välling på natten. Med denna vinst kanske man kan få bort behovet av att snutta till att istället krama en gosig filt och en mjuk liten docka! Mina sömnreserver är långt försvunna och jag skulle göra mkt för att få sova en HEL natt (skulle vara värt mer än 1 miljon faktiskt, då den här mamman är ständigt trött). Gillar på Facebook under samma namn som här. På Instagram heter jag sara_bengtssons 🙂

 10. I januari fyller vår yngste son två år,
  Det är han jag hoppas kanindockan & filten får.
  Dockor och att mysa älskar han att göra,
  Och att sin älskade dockvagn runt dem köra.
  Han är så olik sin storebror som bilar föredrar,
  Men någon fin kanindocka det han inte har.

  Gillar på IG @fruelinhansson

 11. Jag skulle gärna vilja vinna pläden och dockan till min svåger och hans sambos lille kille. Mitt Insta: connag70

 12. Hade så gärna velat vinna åt min lilla dotter, hade varit perfekt för henne att ha en mysig filt att krypa ner under på kvällarna & en gosig kanindocka att leka med. Hon är just inne i en dock period så det hade verkligen blivit omtyckt

 13. Åh jag är verkligen med. En perfekt födelsepresent som min älskade kusins barn ska få då han/hon föds i mars 2017. De är bosatta i Östersund så den här filten samt kanindockan skulle passa alldeles utmärkt!

  Och jag gillar även dem på facebook där jag heter Carolina knas Thoor och jag gillar dig både på facebook (med samma namn) och på instagram där jag heter knaseliet.
  Och min mejladress är: knasetbloggen@hotmail.com

 14. ÅÅÅh <3 Vilka toppenvinster!

  Jag gillar miniroom på både Facebook och instagram 😀

  Gillar/följer dig på instagram -Angelicabroman_

  Jag vill mer än gärna vinna detta set till vår dotter som fyller två år den 3/3 2017 <3

  Hon älskar att mysa med filt och docka redan nu och jag vet med stor sannolikhet att dessa två kommer bli stora favoriter <3

 15. Jag gillar på FB x2 (dej sedan tidigare)
  Om jag vinner skulle min yngste son få dessa fina. Vi skulle mysa och läsa kaninsagor samtidigt som han håller i en och myser under finaste filten.

 16. Men gud vilken härlig vinst, jag är absolut med och hoppas på vinst så jag kan ge detta till min systerdotter 🙂 Jag följer dig redan och har nu börjat följa Miniroom på instagram (ssandraafagerberg) =)<3

 17. Hej! Jag är gärna med och tävlar. Min väninna ska bli mamma nu i slutet av januari och jag har fått den stora äran att bli gudmor. Skulle så gärna vilja ge mitt lilla gudbarn den här fina och mysiga presenten.
  Gillar båda sidorna på facebook.

 18. Gillar och följer överallt. Jenny Sjöberg på facebook och jennyjon.bloggplatsen.se på instagram.

  Jag vill vinna pläden och den fina dockan och ge detta till min lilla prinsessa som blir 2,5 år idag. Hon har en vilja så det står härliga till men hon är också så himla mysig och jag är glad över att vi kunde klämma in en liten tjej bland våra pojkar. Inte lätt att vara mellanbarn men självklart låter vi henne ta plats och få sin tid också. Men en liten extra julklapp skulle ändå passa fin! ♥

 19. Den söta dockan och mysiga filten hade min lilla dotter Betty fått.
  För en mjuk docka passar perfekt när man är liten, och en härlig filt är skönt när hon är trött och sliten.

  Följer er båda på instagram @miasdag

 20. Jag är gärna med och tävlar om denna fina vinst, som mitt barnbarn skulle få i 1-års present.Hon har nyss börjat gilla nallar och dockor, så denna söta kanindocka skulle passa henne perfekt, och en gosig pläd är alltid uppskattat.
  Gillar Miniroom på facebook, liselotte andersson

 21. Gillar på FB och instagram ( Michaela Ambjörnsson / frokenmela )

  Bland tomtar, troll och bockar,
  ligger en ensam “klapp” kvar under granen och lockar.
  Zig zack pläden i finaste grått,
  den skulle Viggo ha i sängen – när han vill sova gott.
  Och Kanindockan har jag hört från säker källa,
  att den skulle bli en utmärkt present till min söta guddotter Ella.
  Därför håller vi våra tummar och tår,
  för att den här grymma “eftersläntar klappen” hittar hem till oss innan nyår…

  Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *