Årsresumé

Årsresumé 2016 – del 1

Tänk vad snabbt 2016 har gått! Jag undrar lite var året har tagit vägen, det där med att tiden går snabbare när man har fått barn stämmer minsann. Sen om det beror på att man inte längre kollar på klockan på samma vis mer som innan – det låter jag vara osagt.

2016 har kantats och präglats av många saker! Jag har funnit nygamla vänner, nya vänner, vissa har fallit bort och vi har varit med om både spännande möten.

Januari: vi avslutade 2015 och inledde 2016 tillsammans med mamma och hennes man. Nyår firade vi tillsammans med Tuva-Li’s mormor, extra moffe och ett par bekanta till dem. I övrigt var januarimånad en lugn månad, Tuva-Li hade hunnit bli 3 månader.IMG_6953

Februari: började lugn och stillsam. Jag letade febrilt efter en ny och större lägenhet, då jag mer eller mindre fick panik av att bo i en etta med en bebis. Februarimånad avslutades uppe i Stockholm och en intervju på TV4 Nyhetsmorgon (som du kan se här).IMG_8109

Mars: inleddes med att jag skrev på kontrakt för vår nuvarande lägenhet! Lyckan var total och jag såg fram emot att flytta till större. Vi gick på mammagrupp och lärde känna både gamla och nya vänner.IMG_5695

April: vi spenderade våra dagar hemma, på mammagruppen och även på babysimmet varje lördag. Jag rensade bort folk från Facebook som betedde sig otroligt dåligt. Jag ville inte ha en massa negativitet runt mig och Tuva-Li. Jag började även att flyttpacka och den 29 april fick jag nycklarna till vår nya lägenhet. CA4CAA6D-24F2-4B4A-A219-57CB028408E2

7 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *