Allmänt

Årets sista vecka!


Missa inte att tävla i lucka tjugosex!


En ny vecka är igång och snart är både veckan och året avslutad. Ett år som har inneburit mycket nytt – på både gott och ont. Redan tisdag imorgon och även denna veckan kommer gå fort, liksom förra veckan.

Jag vill gärna att dagarna ska gå lite långsammare. Om tjugo dagar är det dags för inskolning, som jag både längtar efter och fasar över. Jag fasar över hur snabbt tiden har gått samtidigt som jag längtar efter att börja jobba igen.

Lovar att berätta om vårt julfirande i ett eget inlägg! Nu kom vi hem för ett tag sen och jag håller på att natta Tuva-Li, har satt mig till rätta i soffan framför tv:n och inväntar den där stormen de har gått ut med en klass 2-varning för. Blåste på rätt bra på motorvägen men när vi kom hem här hemma var det relativt lugnt.

De lovar dock att kulmen på stormen kommer nås runt 01-03 inatt, så vi får se om det stämmer. Man vaknar väl till om det stormar rejält!

Satt ovh funderade på om jag skulle ta mig tiden att göra en årsresumé! Vet inte vad du som läsare hade tyckt om det? Hade det varit något du hade velat läsa?

Nu ska jag natta ett något omöjligt barn! Kommentarerna får jag svara på när hon har somnat ordentligt. Kram på dig ♥IMG_5634

14 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.