Allmänt

Två dagar och utemys!


Missa inte lucka tjugotvå!


God kväll på dig! Hur har din torsdag varit? Knappt två dagar kvar till julafton, har du hunnit fixa alla julklappar än?

Jag sitter i soffan framför Halv åtta hos mig och Tuva-Li sover sen en halvtimme tillbaka. Trött tjej idag och det är inte så konstigt då vi mer eller mindre har varit ute hela dagen. Det har varit kallt men skönt med frisk luft.

I förmiddags gick vi och hämtade ut Tuva-Li’s paket från bokklubben. Dock fick hon inte se böckerna, då hon ska få dem i julklapp på lördag. Vi stannade till på lekplatsen och var där ett tag. Tuva-Li sprang runt mellan gungorna, det stora tåget och studsmattorna. Gick in efter cirka en och en halvtimme, så idag fick vi ordentligt med luft.

Hann inte mer än komma hem förrän posten var här med en avi på ett stort brev. Stod ingen avsändare, så när Tuva-Li hade ätit och vilat gav vi oss ut igen. Dock hade inte försändelsen kommit till vårt postombud och det är lite irriterande att posten skickar ut avin utan att skicka försändelsen till utlämningsstället, får göra ett nytt försök imorgon.

Nu ska jag sätta mig till rätta och titta på Jul med Ernst som alldeles strax börjar! Svarar på kommenterarna som kommit in under reklampauserna. Kram på dig ♥IMG_5557

23 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.