Allmänt

Träningsvärk & fyra dagar!

God kväll fina du! Hoppas att din tisdag har varit bra. Galet att det redan är den tjugonde december idag, fyra dagar kvar till julafton!

Tuva-Li har stängt sina ögonlock och jag sitter i soffan och myser framför Dessertmästarnas Jul på kanal5. Finns så mycket man vill baka till jul, men tiden räcker inte till och med en busig 1-åring känns julbaket som något jag lägger åt sidan denna julen. Nästa år blir det kanske annorlunda.

Trots att man är ute och promenerar med vagnen så är mina ben och fötter helt slut efter dagens shopping. Nu har jag i och för sig inte mina stövlar med klack när jag promenerar, därav träningsvärken. Fick shoppat det jag skulle och lite annat. Nu ska jag bara hitta en snygg topp här hemma som passar till kjolen och inhandla ett par svarta strumpbyxor.

Skulle egentligen hämtat ut ett paket imorse, men det blev lite stressigt innan vi skulle iväg och när vi kom hem hade jag en trött och gnällig Tuva-Li. Så det paketet får hämtas imorgon.

Nu ska jag sätta mig till rätta och passa på att läsa lite bloggar och svara på kommentarer mellan varven! Du missar väl inte lucka tjugo och min Giveaway på Instagram som jag har i samarbete med Twistshake?IMG_5490

10 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.