Allmänt,  Tuva-Li | Dagens Tuva-Li

Grått hår i förväg!

God kväll finaste du! Hoppas att din måndag har varit bra och att din kväll är mysig! Imorgon är det fyra dagar kvar till julafton – galet eller vad?

Vi kommer fira jul i dagarna två! Både på fredag och på lördag. På fredag firar vi jul tillsammans med Tuva-Li’s morfar, moster och gammelfarmor. Blir middag och julklappar där! Själva julafton kommer vi fira med Tuva-Li’s mormor, extra moffe, morbror och gammelmormor.

Jag har lite ångest och är så kluven! Nu är det bestämt sen länge hur vi kommer fira julen detta året, men jag vill inte att pappa och lillasyster ska sitta själva på julafton heller – jobbig känsla!

På tal om en annan jobbig känsla, Tuva-Li bli stor alldeles för fort. Jag hade velat vänta ett tag till med att plocka bort ena sidan på hennes spjälsäng men efter ikväll måste jag inse att det börjar bli dags.

Jag säger ordet “nej” väldigt många gånger på en dag för tillfället! Vi satt inne på hennes rum och hon börjar klättra på utsidan av spjälsängen, jag säger nej och tar bort henne därifrån. Givetvis testar hon ens tålamod med så hon klättrar upp igen men fastnar på något konstigt vis med foten och faller bakåt – är otroligt glad att jag satt bakom henne!

Så imorgon är det jag som plockar bort sidan på spjälsängen och kör till IKEA för att köpa en stödbräda så hon inte trillar ner när hon sover i sin säng. Denna ungen ger mig grått hår i förväg!IMG_5502

Minuten efter att denna bilden togs trillade hon baklänges!

18 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.