Allmänt

Fjärde advent och egentid!

God kväll fina du! Hoppas att din fjärde och allra sista advent för 2016 har varit mysig och bra. Själv har vi spenderat vår fjärde advent hemifrån..

Tuva-Li är nattad för kvällen, något senare än vanligt! Men så blir det när man råkar tappa ut ett glas med vatten på hela klinkergolvet i köket. Vatten och glassplitter överallt. Så det var bara att torka upp vattnet och dra fram dammsugaren för att verkligen försäkra mig om att allt glas var borta. Klantfia!

Ny vecka imorgon och julafton på lördag! Hur galet är inte det? Veckorna nu i december har gått så himla fort och hela året har gått fort tycker jag. Förra året vid denna tiden hade jag bara en liten plutt som inte hade en aning om vad julen var. Detta året har jag en busig ettåring som är mer medveten om både paket och tomten. Tomten har hon träffat en gång, det var inte så poppis!

Nu njuter jag av lite egentid i soffan framför reprisen av Wahlgrens värld. Blir en lugn kväll för denna mamman i soffan med att svara på både mail, kommenterar och läsa bloggar.

Rundar av detta lilla inlägget nu! Missa inte att tävla i lucka nummer arton längre ner och imorgon 07:01 öppnas en ny lucka. Kan du gissa vad som döljer sig bakom lucka nitton: “Denna goda sak, kanske saknar smak. Men ändå god den är, när du den i munnen bär”.IMG_5465

22 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.