Personligt

Fredagkväll!


Missa inte att tävla i lucka sexton!


God kväll fina du! Tusen tack för dina grattis- och lyckönskningar i mitt tidigare inlägg idag, det gör mig otroligt rörd.

Det är en otrolig lättnad att veta att jag kommer ha ett jobb att gå till när Tuva-Li’s inskolning är klar. Att veta att varje månad slippa oroa sig för om månaden kommer gå runt. Den rädslan har jag haft sen september!

Att veta att jag kommer jobba med världens bästa jobb gör mig otroligt glad. Det är ett otroligt givande jobb att få arbeta som elevassistent och jag känner verkligen att jag har hittat rätt.

Det känns som att allt vänder nu och jag hoppas att det fortsätter på samma spår! En bättre julklapp och ett bättre slut på 2016 kunde jag aldrig ha fått. Att kunna ge Tuva-Li en trygg och stabil uppväxt är allt jag kämpar för och med ett jobb blir det mycket enklare – hon är värd allt i livet!

Aldrig förut
har just du funnits till.
Ungen min, hjärtat mitt,
Bli den du vill!IMG_4950

16 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.