Allmänt

Tidig onsdag!


Missa inte lucka fjorton i julkalendern!


Äntligen sitter jag ner efter en tidig morgon! Jag vaknade redan 06:15 och Tuva-Li sov till halv åtta ungefär.

Jag hann både duscha och sminka mig innan hon vaknade, kors i taket! Men jag ville känna mig lite fräsch och se pigg ut inför morgonens möte som jag var på, ett bra sådant men mer än så kan jag inte nämna än, då blir det inte roligt inför nya året. Men jag lovar att berätta för dig nästa vecka, när jag har klartecken!

Annars blir dagen lugn idag! Vi har fått ett paket på posten som jag gärna hade velat hämta ut, men just nu sover Tuva-Li, så får ta det när hon har vaknat. Testköra nya vagnen ordentligt utomhus med! 

Nu ska jag svara på alla kommentarer som har kommit in under morgonen! Bättre uppdatering kommer under eftermiddagen ♥IMG_5384

14 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *