Allmänt

Fredagkväll och Idolfinal!


Missa inte lucka nio i julkalendern!


God kväll fina du! Hoppas att din fredag har varit bra och att din kväll blir lika fin. Jag vaknade redan halv sju imorse, Tuva-Li valde att sova till strax innan åtta, så jag fick lite egentid framför bloggen imorse.

Nu är hon nattad inför kvällen och jag hoppas att hon sover bra inatt, grannarna ovanför spelar som idioter rent ut sagt! Helt okej att man spelar musik, men att ha en otroligt hög bas på som tar över musiken är bara otroligt dumt. Ingen respekt överhuvudtaget – varken helger som vardagar.. Jag må låta sjukt gnällig men när man hör samma dag ut och dag in blir man bitter!

Ringa på deras dörr är lönlöst, de öppnar aldrig. Någon störningsjour är inte heller fastighetsbolaget kopplade till och att ringa polisen vill jag helst inte, deras resurser kan användas på bättre ärende!

Så nu har jag fått gnälla av mig om det, jag sitter bänkad framför tv:n och TV4 i väntan på Idolfinalen. Jag kollar vanligtvis inte på Idol men denna säsongen har jag sett hela. Man måste givetvis kolla när släkten är med, så ikväll hejar jag på att Rebecka tar hem hela – jag är otroligt partisk!

Nu ska jag sätta mig till rätta här hemma i soffan och invänta Idol! Håll nu dina tummar för Rebecka och rösta gärna på henne. Kram på dig ♥image

24 thoughts on “Fredagkväll och Idolfinal!

  1. Har du inte nummer så du kan ringa jour? De hade jag gjort.. Tröttsamt med såna grannar, har haft tur borta hos mig och så får de gärna fortsätta!

  2. hejade på rebecka hade hoppats på att hon vann men trodde nog liam innest inne de har liksom fjäskat för honom då han glömt text o sånt så ja… men tvåan brukar höras mera än ettan så kanske bra för henne hoppas

    sov så gott vi hörs i morgon fin dag kramar

  3. Tycker du ska ringa hyresvärden för så här ska det inte vara skriv upp alla dagar det spelas högt.Om du är med i hyresgäst föreningen ta kontakt med dem. Ha en bra helg.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *