Allmänt

Mitt i veckan!


Missa inte lucka sju i julkalendern!


God förmiddag eller god morgon är det kanske fortfarande! Jag vaknade halv sju idag och kunde inte somna om, Tuva-Li sov till halv åtta, så jag fick lite egentid framför bloggen.

Onsdag igen och veckorna går så himla fort. Helgen är på intågande och det är galet att december går i en rasande fart, tiden får gärna sakta ner lite så man hinner med alla bestyr man vill innan julafton.

Våra planer för dagen blir lugna, ute är det grått och trist. Ska försöka ta lite nya bilder till årets julkort nu när jag har fått upp julgranen, återstår att se om Tuva-Li är samarbetsvillig eller inte idag. Att ensam försöka sig på att underhålla henne samtidigt som man ska fotografera, det är lite tidskrävande. Men det ska nog gå bra!

Nu ska vi mysa vidare här hemma och fixa lite! Hörs lite senare igen och glöm inte bort att lucka sju är öppnad i julkalendern. På tal om vinst så vann jag tävlingen Gabriella hade tillsammans med Caseapp! Tusen tack ♥IMG_4903

Såhär såg det ut sist jag försökte ta foto! 

28 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *