Allmänt

Måndag igen!

God eftermiddag fina du! Hoppas att din dag har varit bra hittills, vi kom hem för ett litet tag sen och nu sover Tuva-Li. Inte lätt att bli väckt klockan sju av mamma för att sedan åka ut till gammelmormor och busa där.

Mitt möte jag var på klockan tio kändes bra, återstår att se vad det blir av det hela! Anna höll en tumme från sitt semesterparadis, så nu hoppas vi att det går vägen. Vad det gäller får du veta längre fram om allt går som det ska.

Jag passar på att ta lite egentid i soffan framför tv:n medan loppan sover. Får hoppas att hon sover ett tag, la mig i min säng med henne och hon slocknade direkt. Så nu sover hon gott under täcket med sin snutt – finaste lilla tjejen!

Nu ska jag svara på kommenterar samt smsa pappa, han ska köra iväg med min bil imorgon och besiktiga den, sista dagen på onsdag (hoppsan). Så slipper jag ta ut Tuva-Li i kylan imorgonbitti.. Kram så länge ♥.IMG_4826

10 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.