Allmänt

Första advent: kväll

Första advent börjar lida mot sitt slut! Jag hoppas att din dag har varit fantastisk och harmonisk – trots blåsten och kylan.

Tuva-Li sover sen ett tag tillbaka och jag har bäddat ner mig under täcket i sängen jag med. En dag imorgon med, ny vecka men spännande saker på gång. Imorgon ska vi upp lite tidigare, jag ska iväg klockan tio på spännande saker, som både jag och Anna håller varsin tumme för – mer om det längre fram!

På torsdag startar äntligen julkalender här i bloggen och jag hoppas givetvis att du kommer vara med och tävla! Nu i veckan måste jag ordna med de sista sakerna innan starten. Jag hoppas att hela kalendern kommer bli uppskattad!

Fick upp adventsljusstaken i Tuva-Li’s fönster när vi kom hem, så nu är här lite jul i alla våra fönster. I veckan som kommer alternativt nästkommande vecka så ska granen upp och dekoreras – sen blir det ett projekt att hålla Tuva-Li borta från den!

Nu rundar jag dock av inlägget, mitt FitBitarmband varnar för att det är dags att sova och jag instämmer, ikväll är jag trött! Kram på dig ♥IMG_4833

12 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.