Allmänt

Mammalista: dag 4

Torsdag och dags för dag fyra på den härliga mammalistan! Jag har valt att svara på listan varannan dag, för att inte tjata ut dig med listor

Tisdagens svar och dag tre kan du läsa här!

Dag 4: Hur har ditt liv förändrats sedan du fick barn?

Mitt liv har förändrats till det bättre tycker jag! Inte för att jag var ute och festade och drack mig redlös varje helg innan Tuva-Li föddes, men jag tycker själv att jag har blivit en mer harmonisk person, som uppskattar livet mer och varje litet andetag.

Jag lever dag för dag och det är för Tuva-Li jag lever. Hon är hela mitt liv nu och jag kan faktiskt inte tänka mig ett liv utan henne.

Hur livet var innan jag fick barn, minns jag knappt! Låter som en klyscha, men så är det faktiskt. IMG_9345

12 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.