Allmänt

Kommentarer och höftont!

Äntligen fungerar det att kommentera här i bloggen igen! Det har rättare sagt fungerat sen imorse och jag måste erkänna att igår ekade här tomt på kommenterar – det är det dagliga positiva, att få gå in här och läsa samt svara på allt fint som du skriver. Man blir lika glad och rörd varje gång ♥.

Tuva-Li är lite smågnällig idag och jag har råkat vrida till höften, så det gör fruktansvärt ont kan jag meddela! Just nu ligger hon på mig i soffan och myser och jag får en chans att vila höften, jag hoppas det går över så snabbt som möjligt. Lyfta upp henne på 10 kilo men en ond höft är inget att rekommendera!

Fick ett givande samtal idag! Kommer diskutera vidare på måndag, Anna är iväg på semester från och med imorgon, så hon får se till att skynda sig hem så vi kan prata vidare om det. Kommer förhoppningsvis bli bra!

Har du missat morgonens inlägg? Spana då in detta och läs vidare – vi ser fram emot att träffa ett härligt gäng med bloggare för en massa spa-mys och middag. Klicka dig in här för att läsa vad jag pratar om!

Nu ska jag ta tag i kommentarerna som har kommit in samt spana in både bloggmailen och eventmailen. Kram på dig så länge ♥IMG_4727

12 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *