Personligt

Sårad och ledsen!

Loggar in och tänkte skriva ett positivt inlägg för en gångs skull! Det gick om intet så fort jag såg kommentarerna här på min sida..

Att en enda person kan få en att bli så otroligt ledsen, det är inte okej! Jag har självmant valt att vara mer personlig här i bloggen, jag har själv valt att skriva om alla höga berg och alla djupa dalar. Att jag själv har valt det, rättfärdigar inte att du som person, sitter bakom din skärm och tror att du är helt anonym. Det rättfärdigar inte att du som “anonym” trycker ner en ännu mer, när man väljer att öppna upp sig om något, som för mig, är jobbigt!

Igår öppnade jag upp mig om stressen jag känner inför de kommande månaderna och inför julen. Jag fick otroligt många stöttande och fina kommenterar, det värmer i hjärtat!

Sen kommer där alltid någon, någon som ska trycka ner en ännu mer när man redan mår dåligt över det!

Jag har aldrig bett mina läsare om att swisha pengar, jag kommer aldrig be mina läsare att swisha några pengar heller! Bloggen är mitt sätt att få skriva av mig, men när personer som du väljer att kommentera på detta viset, så blir jag otroligt sårad!

IMG_4686

47 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.