Personligt

Inre stress..

Den inre stressen just nu är hemsk! Jag är gråtfärdig när jag skriver detta och jag hatar att känna denna typ av stress. Planerna var att börja jobba två dagar i veckan när Tuva-Li hade fyllt ett, jag hade noggrant räknat ut vad dessa dagarna i månaden skulle ge i inkomst tillsammans med föräldrarpenningen som sakta sjunker varje månad.

Nu blev det inte så med jobb, istället för att börja jobba två dagar i veckan försvann min tjänst – en tjänst som jag naivt trodde skulle finnas kvar efter min föräldrarledighet. Jag älskar att jobba som personlig assistent, men man har ingen riktig säkerhet då det är brukaren som oftast väljer vem dem vill ha.

Att inte kunna ge Tuva-Li den jul hon förtjänar tär på mig! Många kvällar ligger jag sömnlös långt in på nätterna och funderar på hur jag ska göra. Jag har skickat in mitt CV till ofantligt många ställen men har ännu inte fått några svar – jag hoppas in i det sista på ett mirakel!

Men allt löser sig till slut, på ett eller annat vis! Men det är med tårar i ögonen som jag tittar på mitt allt i livet och känner en stress inför allt..IMG_3488

33 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.